Qui

QUI SOM

Benvinguts a l’habitatge
més intel·ligent i espavilat del mercat

S’adapten a tots els llocs i a tots els usuaris
Dóna la possibilitat d’anar completant la teva casa a mesura que hi vas vivint
Potencia el confort i els criteris d’eficiència energètica
Disposem de 3 tipologies MICRO, CLASSIC i MAXI
I diferents nivells de definició BASIC, PLUS i PREMIUM
Temps de lliurament 3 mesos
Preu tancat

DE SÈRIE.

Sistemes Innovadors en totes les llarsSmart

Les llarsSmart distribució flexible

Gràcies a un sistema de mòduls de formigó, i a una cartera de sistemes reinventats des de la tradició constructiva, envans mòbils, sòcols per a instal·lacions, o dobles fusteries com galeries, els habitatges es poden anar completant a mesura que es van vivint. Inicialment poden ser espais amples i diàfans, ja que tant les tabiqueries com el sistema perimetral d’instal·lacions està preparat per a aquesta eventualitat.

Una altra de les novetats d’aquest sistema és la rapidesa en la implantació: en dos dies s’apilen els mòduls i la casa queda instal·lada. Els mòduls tenen unes dimensions de 3 metres d’alt, per 6 d’ample i 1,2 de fons i es poden apilar fins a 3 altures. L’assemblatge es realitza a taller, on s’afegeixen els acabats i un cop finalitzats es traslladen en camions i amb una grua s’apilen al solar per configurar l’habitatge.

Segons la composició d’aquests mòduls tenim 3 grans games: MICRO, amb sostre inclinat i poca superfície, CLASSIC, amb sostre pla per solars estrets i MAXI, amb sostre pla per solars amples.

Les llarsSmart espais de qualitat

Aquest xassís d’injecció de formigó, diferència fonamental amb els altres sistemes, s’organitza en 4 eixos fonamentals, donant-nos una immillorable qualitat espacial:

Transparències. Smartliving incorpora visuals que creuen la casa de dins a fora relacionant l’interior amb l’exterior. Diagonals. Smartliving desplaça els seus mòduls creant diagonals en l’interior dels habitatges per fer-los més amplis. Espais de pas. Smartliving amplia els espais de pas deixant de ser passadissos per guanyar una altra estança. Patis. Smartliving desplaça els seus mòduls deixant patis interiors entre les estances.

Les llarsSmart eficiència energètica

El sistema d’ edificació modular comporta un alt aïllament tèrmic, evitant les pèrdues d’energia durant l’hivern i l’entrada de calor a l’estiu. En ser mòduls independents s’evita la transmissió directa del so millorant així l’aïllament acústic. Les llars Smart s’aprofiten de sistemes passius d’aprofitament energètic, com la inèrcia tèrmica del formigó.

Cada casa té un sistema de calor amb aerotèrmia, és a dir, no es fan servir energies fòssils, sinó que les energies procedeixen de fonts renovables. Tenen qualificació energètica Classe A.

Les llars Smart es lliuren als propietaris amb una configuració de funcions intel·ligents referents a la il·luminació, persianes, clima i seguretat que es controlen des d’una aplicació de l’smartphone o tauleta.

TRIA.

Gammes segons estils de vida

Les llarsSmart lifestyle

Afortunadament en la manera de viure no tots som iguals. Per aquesta raó les llarsSmart no únicament tenen un equipament de sèrie sinó que també defineix 3 línies d’equipaments amb caràcter.

BASIC. Jove, fresca i desenfadada. MICRO/CLÀSSICA
Imponent, extravagant i progressista. La tipologia ens dóna una casa compacta i diàfana, la selecció d’acabat, un aire jove i desenfadat. Les sensació és viure en grans porxos dins la natura.

PLUS. Confort com a prioritat. CLASSICB/MAXI
Moderna, pionera i confortable
. Per aquells que el confort és una prioritat on tot el sistema d’energia i control és la base de la seva selecció. El desplaçament dels mòduls crea diagonals a l’interior de l’habitatge fent els espais interiors  més amplis.

PREMIUM. L’elegància és l’estil. MAXI
Estilosa, intemporal i elegant
. L’equipament de qualitat amb colors elegants és com et reben les llarsSmart PREMIUM. Interiors amb acabats d’alta gama i sistemes de control energètic multifuncionals. Una imatge clàssica que té continuïtat interior-exterior.

Les llarsSmart els colors

Es pot seleccionar una gran gamma de colors, tant pel xassís, com per a la fusteria. Cada estil en té uns d’aconsellats

MILLORA.

Paquets d’equipament addicionals per la teva llartSmart.

Les llarsSmart plaers de la vida

Pack CONFORT
Afegeix un PLUS pels amants de la sostenibilitat i el confort, basat en el sistema d’Aerotèrmia.

Pack CONTROL
Pensat pels entusiastes de la tecnologia. Són sistemes de control de l’habitatge que podem controlar a distància, segons la seva utilitat, tenim: SmartSYS. Simon100. Nest.

Pack ENERGY
Pels grans estalviadors. Combinant l’emmagatzematge i la captació tenim Energy Batery. Energy Roof.

SERVEIS.

Professionals qualificats que t’ajuden a decidir

Les llarsSmart més serveis i suport

Un equip d’arquitectes i interioristes els recol·loquen a les parcel·les i ajuden als usuaris a decidir quin tipus d’acabats prefereixen. Un equip d’experts estaran al teu servei de post-venta propi de les llarsSmart, experts que coneixen la perfecció fins a l’últim cargol de la teva llarSmart. Per la teva seguretat només utilitzarem recanvis originals de la més alta qualitat i una tècnica de diagnòstic especialment adaptada a la teva llaraSmart.

Les llarsSmart més flexibilitat

Al comprar una llarSmart t’ajudarem a trobar el millor producte de finançament perquè el puguis obtenir d’una forma ràpida i intel·ligent, i amb les condicions més atractives que s’adaptin a les teves necessitats. Els nostres punts de venta estaran encantats d’assessorar-te.